در صنعت تولید بیسکویت برای بهتر شدن و تنوع طعم از اسانس های مختلف مخصوصا اسانس های میوه ای استفاده میشود
استفاده از اسانس پرتغال به دلیل عطر و طعم دلنشینی که دارد در صنعت تولید بیسکویت رایج است. بیسکویت با عطر و اسانس پرتقال علاوه بر طعم خوش آن خواص بسیاری زیادی دارد، یکی از مهمترین خواص بیسکویت پرتقالی آرامش بخشی در عین انرژی زا بودن است.
تاثیر آرامش بخش بودن عطر پرتقال باعث میشود به عنوان یکی از درمان های افسردگی به حساب آید.
بوییدن پرتقال موجب نشاط و شادابی می شود و به شدت انرژی زاست. به شدت ضد استرس، ضد اضطراب و نگرانی و ضد افسردگی است. استشمام مرتب رایحه پرتقال باعث لطافت طبع و خوش اخلاقی می شود.
تمام این خصوصیات باعث شده است تا این اسانس خوشبو را در بیسکویت ها استفاده کرد و شرکت کیمیا چاشت ترشیز نیز بیسکویت پرتقالی بیسکوتو را با استفاده از بهترین عصاره های این محصول تولید کرده است.
مصرف بیسکویت پرتقالی بیسکوتو به هنگام کار یا استراحت بعد از یک روز سخت ، آرامش را دوباره به شما بازخواهد گرداند .
برای توضیحات بیشتر توجه شما را در زیر به مقاله ای در رابطه با نقش ضد افسردگی پرتقال جلب می کنیم:
مکانيسم ضدافسردگي مرکبات بخصوص افشرده پرتقال احتمالاً از طريق تأثيراتي است که اين مواد بر سيستم ايمني و اندوکرين بدن ميگذارند و باعث تنظيم اختلالات موجود در اين سيستمها ميشوند.
در يک کارآزمايي باليني تصادفي شده روي 150 بيمار 50-18 ساله مبتلا به افسردگي اساسي؛ اثر بخشي افشرده پرتقال با فلوکستين مقايسه گرديد. بيماران در 3 گروه 50 نفري تحت درمان با افشرده پرتقال 10 قطره در روز، فلوکستين 20 ميلي گرم در روز و افشرده پرتقال 20 قطره در روز قرار گرفتند. براي بيماران در شروع بررسي، بعد از هفته سوم درمان و بعد از 6 هفته تست افسردگي هاميلتون و پرسشنامه عوارض جانبي تکميل گرديد. 74 بيمار تا پايان مطالعه در تحقيق باقي ماندند. بعد از 6 هفته درمان؛ ميزان بهبود نمره تست افسردگي هاميلتون در گروه تحت درمان با فلوکستين 15/8 نمره و در گروه تحت درمان با 10 و 20 قطره افشرده پرتقال به ترتيب 80/15 و 12 نمره بود. ميزان بهبود نمره تست هاميلتون در مجموع بيماراني که از افشرده پرتقال استفاده کرده بودند صرف نظر از دوز درمان 54/13 نمره بود. ميزان بهبود با فلوکستين با ميزان بهبود با 20 قطره افشرده پرتقال تفاوت معنيداري نداشت(p>0.05) همچنين بين ميزان بهبود افسردگي با 10 و 20 قطره افشرده پرتقال نيز تفاوت معنيداري ديده نشد(p>0.05) اما بيماراني که روزي 10 قطره افشرده پرتقال دريافت کرده بودند بهبود بيشتري نسبت به بيماران تحت درمان با فلوکستين نشان دادند که بر اساس آزمون ANOVA اين تفاوت معنيدار بود(p=0.001) همچنين بين بهبود مصرفکنندگان افشرده پرتقال به طور کلي و فلوکستين نيز تفاوت معنيداري مشاهده شد.(p<0.05) در اين مطالعه تاثيرات درماني ضدافسردگي افشرده پرتقال در زنان و مردان تفاوت معنيداري نداشت. همچنين بين ميزان عوارض جانبي در سه گروه تفاوت معنيداري مشاهده نشد. محققين نتيجه گرفتند افشرده پرتقال ميتواند درمان مناسبي براي اختلال افسردگي اساسي در بيماران بالغ باشد.